Keunggulan Kami

  • 15+

    15 Taun Pangalaman Manufaktur

  • 100+

    100 Nyetél mesin otomatis pinuh

  • 30000+

    30000 Gedong Pabrik Méter pasagi

  • 8000000+

    8.000.000 USD Panghasilan Penjualan Taunan

Produk Anyar

Tentang Kami

Diadegkeun dina 2005, lokasina di Anhui Anqing, Anhui Lenkin Packaging Co., Ltd nyaeta salah sahiji pabrik profésional pangbadagna produk kertas bungkusan di Cina, kayaning cangkir kertas, lids cangkir kertas, kotak dahar beurang, wadahna dahareun jeung sajabana Dina kawates rentang waktu, parusahaan urang geus tumuwuh jadi salah sahiji masalah ngarah dina widang ieu kusabab reputasi pikeun supplying produk kualitas jeung struktur harga lumrah ogé jasa beredar.

Diulas Pencét

  • Bahan naon anu dianggo pikeun jarami kertas

    Suhu anu luhur dina pertengahan usum panas sareng booming konsumsi tuangeun tiis sareng inuman tiis ogé ngarangsang konsumsi jarami ka tingkat anu tangtu.Dina sarat "urutan larangan plastik", jarami plastik laun-laun diganti ku jarami kertas.Jarami ieu, li...

  • McDonald nyebutkeun ampir sakabéh bungkusan kertas na asalna tina serat sustainable

    NEW YORK, 19 Agustus (Reuters) - McDonald's Inc (MCD.N) nyatakeun dina Kemis éta ampir ngahontal tujuanna pikeun sumber sadaya bungkusan dahareun kertas di réstoran na nganggo serat daur ulang atanapi sustainable.Ranté burger global anu berbasis di Chicago nyatakeun dina laporan kelestarian taunan yén ku 2020 ...

  • Pamaréntah kota maksakeun pajeg kertas anyar pikeun pangecér Vancouver sareng toko kopi

    Dina kaayaan pandémik, bahkan anggota Mensa bingung ku pesenan kaséhatan masarakat.Inflasi anu slowing malah keur pelit.Sigana yén naon anu urang peryogikeun sakedik langkung seueur gangguan, sareng naon anu urang teu tiasa nanggung mangrupikeun sakedik.Beuki waragad.Rencana semi-pinter anu nyegah kami tina ngagunakeun plas ...

  • McDonald & Essity gawé bareng dina program daur ulang cangkir kertas

    Merek Essity's Tork sareng mitra logistikna HAVI bakal ngawaskeun proyék daur ulang anu ngalibatkeun ngarobah inuman McDonald's, milkshakes sareng cangkir és krim kana tisu toilet, proyék pilot di Jerman.Numutkeun dua perusahaan, program percontohan ieu, anu dimimitian dina 2020, nunjukkeun yén kertas ku ...

  • Cangkir kopi anu pangsaéna sareng anu paling awon di bumi, rengking

    Dina mangsa pandémik, seueur urang anu janten ahli ngadamel kopi (malah ngadamel latte sareng cappuccino) di bumi.Nanging, upami anjeun divaksinasi awal taun ieu, kauntungan anu ageung nyaéta anjeun nganjang deui ka warung kopi lokal pikeun kéngingkeun pamulihan kafein sapopoé.Haleluya!Tapi sanggeus nginum c...

  • aplikasi

    Materla atah serles

    plastik, kai, awi, kertas, bio-base, PLA

  • aplikasi

    OEM & ODM

    Numutkeun sarat customer jeung produk, ODM / OEM jasa ka customer sakuliah dunya

  • aplikasi

    Pamastian kualitas

    Jaminan kualitas produk, kalayan lisénsi produk, pikeun nyayogikeun jasa saatos penjualan anu sampurna

  • aplikasi

    Tim Service

    Tim jasa profésional sareng tim téknis profésional